Sayfalar

17 Ocak 2015 Cumartesi

Gerçek Yaşlı Sikiş Hikayem

Mrb dostlar benim ismim Eyüp ve 22 yaşındayım. Babamın işi nedeniyle İstanbul, Ankara, Bursa, Diyarbakır, Antep, Adana ve daha bir çok yere sık sık gidip geldik hatta oralarda kısa kısa yaşadık. Ben kendi halinde biriyim, genelde kendime iyi bakarım ve elim yüzüm düzgün sayılır. Büyükşehir'de doğup büyüdüğüm için çoğu Anadolu insanı için "şehirli çocuğu" olarak görülüyordum. Ve doğal olarak ilgi görüyodum.
Neyse geleyim hikayeme.
Adana'da yaşadığımız zamanlardı, annem ve babam 2+1 küçük bir ev tutmuştu. Komşularımız çoktu ve annemle arkadaşlık ederlerdi. Komşu teyzeler genelde kızlarını bana itekler, aramızı yapmaya çalışırlardı. Benim kızlarla aram fena değildi ama öyle abaza bi çocuk değildim. Bi gün komşumuz Gülseren teyze yine bize oturmaya gelmişti. Gülseren teyze hiç Anadolu kadını gibi değildi ve çok güzel gözleri ve yüzü vardı. Vücudu da o kadar güzeldi. Gülseren teyze okul öğretmeniydi ve ince çoraplar, kısa etekler giyen bakımlı ve kültürlü bi kadındı. Kızıl uzun saçları vardı. Bazen bize geldiğinde çaktırmadan ona baktığım oluyordu ama teyzeydi sonuçta. Aklıma hiç kötülük gelmiyordu.
Bir gün kapı çaldı ve Gülseren teyze gelmişti, anahtarı kızındaydı ve kızının gelmesine daha 2-3 saat vardı. Annem babam yoktu ama ben içeri buyur ettim, kızını bekleyene kadar bizde duracaktı.
Oturma odasına girdi, hoşgeldin 5 gittin muhabbetinden sonra ne içersin diye sormuştum. Kahve yaparsan içerim Eyüp dedi. Gülseren teyze o gün yine çok güzel bir kot etek giymiş, altında siyah ince çoraplar, üstünde de dapdar bi badi vardı. Gözüm yine üstündeydi. Gülseren teyze de bana sürekli büyük adam gibi davranıyordu, öyle "oğlum" vs gibi şeyler asla söylemiyordu. Beni adam gibi görmesi de hoşuma gidiyordu doğrusu. Gülseren teyze boşanmıştı ve resmen taze dul bir kadındı. E tabi ayıp olmasın diye Gülseren teyzeye eşlik ettim. Odama geçip, 31 çekme hayallerini kurmuştum bile. Gülseren teyzenin hayaliyle patlatacak duruma gelmiştim. O kadar da tahrik olmuştum yani.

Gülseren teyze konuyu yalnızlığına, ne kadar sıkıldığına falan getirmişti. Aha dedim, bi kıvılcım çaktı bende. Gülseren teyzenin yalnızlığını bitirebilecek yarrak bendeydi. Nasıl ederim falan diye düşünüyordum ama sanki planlıydı kadın. Bana erkek muamelesi yapıyordu ve hiç çekingen değildi.

Bu muhabbete nerden geldik bilmiyorum ama bana "sen kızlarla takılmıyorsun pek, sana olgun gelmiyor mu yaşıtların" dedi. Ben de "yoo bilmiyorum yani" falan filan diye geveledim. Gülseren teyze bana dedi ki, "e kimisi genç kimisi yaşlı sever". Dedim bu karı kıvama geliyor, benim ufaklık daha da kabardı. Farkettiğini biliyordum çünkü çok dikkatli ve çakal bir kadındı.

"Gel buraya gel" dedi.
Ellerimi tutup sonra da saçlarımın arasına elini soktu, "sen olgun bir çocuksun, çocuk bile değilsin koca adamsın, çekinmene gerek yok, utanma, ben kız arkadaşınmışım gibi konuş, teyze falan geç bunları" dedi.
O kadar heyecanlanmıştım ki, Gülseren teyze bildiğin bi azgın çıkmıştı.
Kendime güvenimi topladım ve dedim ki "Gülseren, dul kadınsın, ihtiyaçların olabilir, sen de sakın çekinme".
O an gülümsedi, o gülümsemeyi asla unutamayacağım.
"Seni azgın, sonunda lafı gediğine koydun, anan baban gelmeyecek zaten biliyorum, anahtar da yanımda zaten, niye geldiğimi anladın sonunda" dedi.
Bi öpüşmeye başladık, o saçlarını tuta tuta öpüşüp yalaşıyorduk Gülseren teyzeyle, artık teyze de demeyeceğim gerçi. Azgın bir orospu olmuş gözümde artık Gülseren.





Olduğu yerde çıkardı eteğini, "erkeğim beni parçala, seninim, inlet beni burda kudurt" gibi şeyler söylüyordu.
Öyle gaza getirmişti ki beni, "orospu seni, yarrağımı al" diye bağırıp soktum ağzına.

Gülseren resmen bir sakso ustası çıkmıştı. Seks konusunda öğretmen olunsaydı, Gülseren başöğretmen bile olurdu.

Gülseren saksoyu bitirdikten sonra kucağma atladı, amcığını pürüzsüz, yaşına göre resmen kaymak kıvamındaydı. Gülserene sokup çıkardıkça "şap şap şappp" diye sesler çıkıyordu. Hızımızdan artık koltuk bile gıcırdıyordu.
Bu sefer arkasına geçtim, "domal o götünün de tadına bakıcam" dedim. İtiraz etmedi, heralde acımayacağını düşündü.
Sikim büyüktür, 20 santimlik koca başlı bir sik.



Göt deliğine ne tükürük ne jel ne bişey kullanmadan soktum. Bi kerede tamamı girdi.
Gülseren resmen ağlayacaktı, saçlarına asıla asıla götünün dibine girdim.
Taşaklarım göt deliğine kadar değiyordu. Öyle köklemiştim.
Daha fazla dayanamadım.
Gülseren'in götünün içine bi attırdım, niaga şelalesi gibiydi.
Sular seller gibi attırdım.
Koltuğa yığılmıştı Gülseren ve çok mutluydu.
Ben zaten kendimden geçmiştim.

"Teşekkürler erkeğim, harikasın kocam" gibi şeyler söylüyordu.
Gülseren giyindi ve gitti.
Artık babamın ataması çıkmasın diye dua ediyorum.
Çünkü Gülseren'in amı götü olmadan hayat bana zor.
Gülseren'i kafalayıp, 1-2 fotosunu çektim. Bir iki siteye koydum.
Hatta gizli çekim videosunu da Yaşlı Porno adresinde bulabilirsiniz. Diyeceğim şudur ki dostlar, yaş = tecrübe = zevk.
Kafası internete falan basmadığı için, muhtemelen asla internette olduğunu da bilmiyodur.



Daha sonra size Gülseren'i kendi yatağında nasıl siktiğimi de anlatıcam.
Amcıksız kalmayın dostlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparken lütfen seviyeli olalım.